– K9 & Sports

Esittely

esittelyynOlen Jussi Leinonen, yksityisellä turvallisuusalalla työskentelevä koiranohjaaja. Perheeseeni kuuluu X-määrä Malinoisseja sekä Saksanpaimenkoiria, joita kasvattaa avopuolisoni Katariina Moilanen Kennelnimellä ”Mellakan”.

Tavoitteenani on kasvattaa terverakenteisia, tasapainoisia ja voimakasviettisiä työlinjan Malinoisseja työhön ja urheiluun. Urokset pyrin ensisijaisesti myymään viranomaisille ja nartut urheiluun, mutta mikäli johonkin pentueeseen uroksia syntyy paljon, niin myyn niitä myös harrastuskoiriksi.

Palveluskoirien kanssa olen puuhaillut aktiivisesti vuodesta 1996 alkaen. Vuosien varrella olen kouluttautunut niin koiran ohjaajaksi, kasvattajaksi, suojelumaalimieheksi sekä tuomariksi. Näin pyrin saamaan entistä enemmän ja paremmin tietoa kasvattamastani rodusta ja sen monipuolisista ominaisuuksista.

Ipomaalimieheksi minut on pätevöity 2005, Mondioring maalimieheksi 2008 ja mondioringtuomariksi GTIM Organisaatioon 2009.
Maalimiehenä olen toiminut useissa arvokilpailuissa vuosina 2007-2010. Mondioring Maailmanmestaruuskilpailuissa olen ollut maalimiehenä (2009 Belgia) , sekä koiranohjaajana (2009 Tsekki)

”SUHTEELLISEN” Malinoisseja on eri virkakoiratahoilla Suomessa, sekä muualla Euroopassa (Poliisi, Rajavartiolaitos, Puolustusvoimat, Vankeinhoitolaitos sekä Tulli)

Pentueet syntyvät ja elävät meillä aina kodin sisällä ja näin ne tottuvat alusta alkaen elämän normaaleihin ääniin ja asioihin.

Pennut luovutan aina tunnistusmerkittyinä, rekisteröityinä, madotettuina ja eläinlääkärin tarkastamina. Toivon ja suorastaan vaadin, että kasvattini omistajat tulevat kuvauttamaan ja silmäpeilaamaan koiransa viimeistään silloin, kun koirat täyttävät 3-vuotta

Vuosittain järjestän kasvateilleni myös erilaisia koulutustapahtumia ja seminaareja yhdessä ulkopuolisten kokeneiden kouluttajien kanssa.

Mikäli kiinnostuit Suhteellisen malinoissista, niin ota rohkeasti yhteyttä! Yhteystiedot löydät alareunasta.